Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ I. P. ]

15. 05. 2022. 10:36 >> 10:34

TRENER LIVERPULA

Salah i Van Dajk će biti dobro

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će fudbaleri Mohamed Salah i Virdžil Van Dajk biti dobro, poslije povreda zbog kojih su ranije morali da završe utakmicu sa Čelsijem, u finalu FA kupa.

Liverpul je u nedjelju osvojio FA kup, pošto je poslije jedanaesteraca pobijedio Čelsi sa 6:5. Salah je u drugom poluvremenu napustio teren zbog povrede prepone, a Van Dajk je izašao iz igre na kraju regularnog dijela meča. Utakmica je poslije regularnog dijela i produžetaka završena neriješeno 0:0.

"Razgovarao sam sa obojicom poslije utakmice i obojica su dobro. Sve što znamo je da nije ništa veliko, ali naredna utakmica je u utorak. Mislim da će obojica biti dobro", rekao je Klop, prenio je Skaj.

Van Dajk je bio dobro raspoložen poslije utakmice, igrao je i skakao, a pobjedu je slavio i Salah.

Liverpul je osvojio dva trofeja ove sezone i bori se za još dva - titulu u Premijer ligi i u Ligi šampiona. U prvenstvu ostale su utakmice protiv Sautemptona (utorak) na gostovanju i Vulverhemptona na Enfildu 22. maja. Finale Lige šampiona protiv Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Salah je ove sezone postigao 30 golova za Liverpul u svim takmičenjima, a pregovara sa upravom o nastavku saradnje, pošto mu ugovor ističe 2023. godine.

Dva kola prije kraja Premijer lige Liverpul ima 86 bodova, tri manje od vodećeg Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније