Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 05. 2022. 17:26 >> 17:28

FRANCUSKA

Poketino i Mesi bez nominacija u Ligi 1: Titula nije dovoljna

Argentinski stručnjak na klupi PSŽ-a Maurisio Poketino, osovojio je francusku Ligu 1, i to pet kola do kraja regularnog provenstva.

Pa opet sa druge strane to mu nije bilo dovoljno da zavrijedi čak ni kandidaturu za trenera godina u najeltnijoj francuskoj ligi.

Sindikat francuskih igrača objavio je svoje nominacije.

PSŽ ima tri predstavnika i to Nunja Mendeša (najbolji mladi igrač), Đanluiđi Donaruma (najbolji golmaj), Kilijan Mbape (najbolji igrač).

Međutim Poketino je ostao čak i bez nominacije.

Tako su za najboljeg trenera sezone nominovani Bruno Genesio (Ren), Kristof Galjtje (Nica) - koji je već osvojio lani, kada je kao trener Lila osvojio titulu, Horhe Sampaoli (Marsej), i Žulien Stefan (Strazbur).

Osim Poketina, slična sudbina je zadesila i Lionela Mesija koji nije nomninovan za najboljeg igrača lige. On je postigao četiri gola, imao 13 asistencija na 24 odigrana meča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније