Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

28. 03. 2022. 17:28 >> 17:47

SANJAJU PLASMAN NA SP

Spirovski: Očekujem pobjedu protiv Portugala

Fudbalski reprezentativac Sjeverne Makedonije Stefan Spirovski izjavio je da očekuje pobjedu nad Portugalom i plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Stigli smo do jednog meča do Svjetskog prvenstva, idemo da se nadigravamo. Ako smo mogli da pobijedimo Italiju, zašto da ne slavimo i protiv Portugala. Imali smo vremena da se odmorimo. Tri dana su bila dovoljna za odmor i pripremu za naredni meč. Ko izađe na teren daće maksimum", rekao je Spirovski, a prenio makedonski portal Gol.mk.

Fudbalska reprezentacija Sjeverne Makedonije sjutra u Portu na stadionu Dragao igra protiv Portugala u finalu baraža za plasam na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Spirovski je rekao da misli da makedonske fudbalere očekuje drugačija utakmica od one sa Italijom, u kojoj su u četvrtak u Palermu pobijedili evropskog prvaka sa 1:0.

"Očekujem više šansi za nas, bolju finalizaciju i nadam se pozitivnom rezultatu, zato smo i došli u Porto", rekao je 31-godišnji vezni igrač reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Napadač makedonske reprezentacije Elif Elama, koji nije igrao protiv Italije zbog suspenzije, najavio je borbu protiv Portugala i istakao da su njegovi saigrači svjesni koliko su blizu dječijeg sna i šanse koju ne smiju ispustiti.

"Iskreno, ovo je možda jedan od najtežih mečeva, najuzbudljiviji za sve igrače koji su ovdje. Imamo 90 minuta da ispunimo san iz detinjstva, ne samo naš, već i cijele zemlje. Moramo samo da znamo da ne smijemo da propustimo šansu i treba da izginemo na terenu da uspjeli da stignemo u Katar", rekao je Elmas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније