Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub)/M.V. ]

18. 03. 2022. 22:16 >> 22:22

PREMIJER LIGA

Lampard povrijedio ruku slaveći pobjedu Evertona

Slavni premijerligaš Everton preživljava veoma teške trenutke. Poslije velikih ulaganja i promjena menadžera ekipa iz Liverpula se bori za opstanak, a gol u nadoknadi za pobjedu je sve što su tim i navijači čekali u četvrtak uveče. Šef stručnog štaba Frenk Lampard nije mogao da se kontroliše, povrijedio je ruku tokom slavlja.

"Ne znam, u toku slavlja zbog gola… Samo sam nešto zakačio nekako i shvatio sam dva minuta kasnije da mi se ruka trese i da me malo boli. Ali za tri poena ću istrpjeti to. Poslije svakog meča ću isto uraditi ako treba. Ovaj meč je poseban i nije bilo takvih u poslednjih nekoliko nedelja“, rekao je Lampard.

Everton ima još 11 utakmica do kraja sezone i djeluje da je posle ovog trijumfa ekipa u dobroj poziciji da opstane u Premijer ligi.

"Cijelo veče je bilo veliko za nas, ali ništa nije gotovo. Svi smo čekali ovo, veče zajedništva, borbe i duha. Dobili smo šta smo zaslužili, uprkos predviđanjima. Zato smo eksplodirali na klupi. Sa igračem manje je uvijek teško“, kaže Lampard.

Meč sa Njukaslom je, inače, bio veoma turbulentan iako prilika baš i nije bilo.

Jedan demonstrant je sve na ovoj utakmici poremetio kada se vezao za stativu gola, pa je to izazvalo dugotrajan prekid. Zato je nadoknada bila velika, a uz to je Everton dobio crveni karton i jedan gol mu je bio poništen zbog ofsajda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније