Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta/L.V. ]

17. 03. 2022. 22:07 >> 22:18

LIGA KONFERENCIJA

PSV, Lester i Olimpik u četvrtfinalu

Fudbaleri PSV-a plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige konferencija, pošto su u revanš utakmici osmine finala na gostujućem terenu pobjedili Kopenhagen sa 4:0.

Dvostruki strijelac večeras je bio Eran Zahavi, koji je golove postigao u 10. i 79. minutu, a golove su postigli još Mario Gece u 38. i Noni Maduke u prvo minutu nadoknade.

U četvrtfinalu je i Lester i pored toga što je večeras u revanšu izgubio u Francuskoj od Rena sa 1:2. U prvoj utakmici engleski tim je na svom terenu pobjedio sa 2:0.

Ren je večeras poveo golom Benžamena Burižoa u osmom minutu, a izjednačio je Vesli Fofana u 51. minutu. Pobjedu francuskom timu donio je Flavijen Te u 76. minutu.

Fudbaleri Olimpika plasirali su se u četvrtfinale pošto su u renvašu kao gosti pobjedili Bazel sa 2:1. U prvoj utakmici Olimpik je u Marseju pobijedio sa takođe 2:1.

Olimpik je večeras mogao da povede u 35. minutu, ali je Amin Arit promašio penal.

Bazel je poveo u 63. minutu kada je strijelac bio Den Ndoje, a izjednačio je Džengiz Under u 74. Pobjedu Olimpiku donio je Valenten Rože pogotkom u trećem minutu nadoknade.

Žrijeb za četvrtfinale i polufinale Lige konferencija na programu je u petak od 15 časova u Nionu.

PSV je prošao dalje ukupnim rezultatom 8:4, pošto je prethodne sedmice u Ajndhovenu bilo 4:4.
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније