Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub) ]

06. 03. 2022. 23:54 >> 00:04

PORTUGAL

Porto jači od Fereire, čuva prednost nad Sportingom

Četiri meča odigrana su u nedelju u fudbalskom šampionatu Portugala. Porto je pobjedom na gostovanju Fereiri zadržao šest poena prednosti u odnosu na Sporting.

Lider portugalske Primeire slavio je u 25. kolu na gostovanju Fereiri a pobjedu je upisao rezultatom 4:2. Pepe je donio prednost gostima u 17. minutu, a odgovor Fereire stigao je u vidu gola Delgada u 31.minutu. 

Porto ipak na pauzu odlazi sa prednošću zahvaljujući pogotku Evanilsona iz 38. minuta.

Evanilson je mrežu zatresao i u 52. minutu, a samo sedam minuta kasnije Taremi donosi Portu prednost 4:1.

Konačan rezultat postavljen je u 66. minutu kada je za domaće drugi gol postigao Gaitan.

U ostalim mečevima u nedelju, Maritimo je kao gost minimalnim rezultatom savladao Moreirense, Gimaraeš je na svom terenu nadigrao Familikao 2:1, a kao domaćin je pobjedu upisala i Santa Klara koja je bila bolja od Vizele i slavila rezultatom 3:1.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније