Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 02. 2022. 18:05 >> 18:07

NAJAVA USPJEŠNOG PROLJEĆA

Vukčević: Na dobrom smo putu

Fudbaleri Podgorice uspješno provode pripreme za drugi dio prvoligaškog šampionata u kojem će im glavni cilj biti da zadrže sadašnji status. Trener tima sa "DG arene" Nenad Vukčević zadovoljan je dosadašnjim radom i najavljuje uspješno proljeće. Hvali čitav tim nakon pobjede u prijateljskom duelu protiv Budućnosti.

Podgorica je juče na terenu trening kampa "plavo-bijelih" na Starom aerodromu zabilježila pobjedu od 2:1. Pozajmljeni igrač iz Budućnosti Marko Mrvaljević doveo je Podgoricu u vođstvo u 18. minutu, Admir Adrović je povisio na 2:0 iz jedanaesterca u 58. a strijelac počasnog gola za Budućnost bio je Vladimir Perišić u 81. minutu.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali bez obzira na rezultat. Moji fudbaleri bili su trkački na zadovoljavajućem nivou za ovaj period priprema. Pokazali su i veliku disciplinu u fazi odbrane, tako da smo sačuvali prednost do kraja meča. Ne bih nikoga pojedinačno izdvajao i pohvale idu na račun čitavog tima", ističe Vukčević.

Nema predaha za fudbalere iz Donje Gorice, nastavljaju se naporni treninzi i slijede nove pripremne utakmice.

"Na dobrom smo putu, samo da nastavimo u ovom ritmu i proljeće će biti uspješnije od jeseni koju smo iz raznoraznih razloga završili na pretposljednjem mjestu na tabeli. Slijede nove provjere i već u subotu 5. ovog mjeseca u 13 sati ugostićemo na našem terenu u kontrolnom susretu ekipu Koma. Nadam se još jednoj dobroj igri, mada je puno važnije da budemo na visini zadatka kada se nastavi šampionat",poručuje Vukčević.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније