Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

28. 01. 2022. 11:45   >>  11:46

PRELAZNI ROK

Liverpul pokušava da dovede Dijasa iz Porta

Fudbalski klub Liverpul pokušava da angažuje kolumbijskog igrača Luisa Dijasa iz Porta u tekućem prelaznom roku, prenijeli su danas britanski mediji.

Očekuje se da će posao, ako bude završen, biti vrijedan 45 miliona eura, plus maksimalno 15 miliona eura bonusa, piše BBC.

Liverpul je planirao da sačeka do ljeta, ali je promijenio stav pošto je postalo jasno da bi Dijas mogao da pređe u neki drugi klub ako ne reaguje odmah.

Ovaj 25-godišnjak je, takođe, povezivan sa Totenhemom.

Dijas je bio prvi izbor trenera Liverpula Jirgena Klopa za ljetnji prelazni rok kada bi tražena cijena bila 60 miliona eura.

Međutim, kako piše BBC, realizacija ovog transfera je daleko od jednostavne jer je Dijas trenutno sa svojom reprezentacijom.

Dijas je ove sezone sa Portom dva puta igrao protiv Liverpula u Ligi šampiona i oba puta je izgubio, 5:1 i 2:0.

Porto nije uspio da prođe u nokaut fazu Lige šampiona nakon što je takmičenje u grupi završio iza Liverpula i Atletiko Madrida. Ipak, Porto je lider portugalskog šampionata, u kojem je Dijas upisao 14 golova i pet asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније