Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub) ]

22. 01. 2022. 21:40   >>  21:42

LA LIGA

Sevilji samo bod protiv Selte

Fudabaleri Sevilje i Selte odigrali su neriješeno u okviru 22. kola La Lige. Duel je završen rezultatom 2:2, a Sevilja je na svom terenu u prvom poluvremenu primila dva gola prvi put od maja 2015. godine i duela protiv Reala u kome im je za prvih 45 minuta dva gola dao Kristijano Ronaldo.

Selta je povela u 37. minuutu preko Ćervija, da bi samo tri minuta kasnije Jago Aspas povisio je na 2:0.

Promjene koje je na poluvremenu izvršio Đulen Lopetegi donijele su Sevilji bod u ovom meču. Na teren su u početku drugog dijela meča ušli Oliver Tores i Papu Gomez, a upravo su oni bili strelci za domaće.

Papu Gomez je prvo u 71. minutu smanjio na 2:1, da bi tri minuta kasnije Tores pogodio za izjednačenje.

Sevilja se sada primakla Realu na tri boda zaostatka, ali ima meč više od lidera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније