Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

22. 01. 2022. 16:14   >>  16:16

PREMIJER LIGA

Minimalna pobjeda Vile protiv Evertona, Dinj pogođen flašom

Fudbaleri Aston Vile pobijedili su danas u gostima ekipu Evertona sa 1:0, u utakmici 23. kola Premijer lige.

Jedini gol na meču postigao je Emilijano Buendija u trećem minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu. On je mrežu Evertona pogodio glavom poslije kornera i asistencije Luke Dinja.

Dinj, koji se prošle nedjelje iz Evertona preselio u Aston Vilu, radovao se sa svojim novim saigračima ispred tribine sa navijačima kluba iz Liverpula i samo nekoliko sekundi poslije gola pogođen je flašom u glavu koja je bačenja sa tribina.

Aston Vila je upisala osmu pobjedu u šampionatu i trenutno je deseta na tabeli Premijer lige sa 26 bodova, dok je Everton i dalje na 16. poziciji sa 19 bodova.

Ekipa Stivena Džerarda će naredni meč u Premijer ligi 9. februara kada će na svom terenu dočekati Lids, dok će Everton dan ranije gostovati Njukaslu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније