Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

19. 01. 2022. 22:29   >>  22:33

BRITANSKI MEDIJI

Lingard na meti Njukasla

Fudbalski klub Njukasl kontaktirao je Mančester junajted u vezi sa dovođenjem Džesija Lingarda, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je prenio Skaj, vjeruje se da bi Lingard razmotrio bilo kakvu ponudu Njukasla i moguće potpisivanje trajnog ugovora.

Lingardov ugovor ističe na ljeto i ne želi da produži saradnju sa Junajtedom.

On je dobar prijatelj sa Kiranom Tripijerom, koji je nedavno prešao u Njukasl iz Atletiko Madrida i smatra se da je impersioniram mogućnostima kluba da privuče igrače njegovog kvaliteta.

Lingard u januarskom prelaznom roku može da pregovara sa stranim klubovima o predugovoru, a tokom ljeta bi besplatno mogao da napusti Old Traford.

Kako je naveo Skaj, Lingardu je bivši trener Ole Gunar Solskjer rekao da će ove sezone redovnije igrati, ali je počeo samo jednu utakmicu prije nego što je Norvežanin otpušten u novembru. Ekipu je preuzeo Ralf Rangnik, koji je od dolaska samo jednom uvrstio 29-godišnjeg Lingarda u prvi tim.

Zbog male minutaže Lingard nije pozivan u reprezentaciju Engleske u većini utakmica u novembru i zbog toga želi redovno da igra kako bi se izborio za mjesto u ekipi za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније