Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

15. 01. 2022. 15:58 >> 15:59

PREMIJER LIGA

De Brujne srušio Čelsi, Siti hita ka tituli

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas ekipu Čelsija sa 1:0, u derbi utakmici 22. kola Premijer lige.

Jedini gol na meču, vrijedan tri boda, postigao je Kevin de Brujne u 70. minutu lijepim udarcem sa oko 20 metara.

Prije tog pogotka, Kepa je u finišu prvog poluvremena osujetio dobar pokušaj Džeka Griliša, da bi na početku nastavka dobru šansu za Čelsi propustio Romelu Lukaku.

Siti je upisao 12. uzastopnu pobjedu, ukupno 18, u Premijer ligi i prvi je na tabeli sa 56 bodova, odnosno ima 13 bodova više od drugoplasiranog Čelsija, a 14 od Liverpula koji ima dva meča manje.

Mančester siti će narednu utakmicu igrati protiv Sautemptona u gostima, 22. januara, dok će Čelsi četiri dana ranije gostovati Brajtonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније