Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub) ]

26. 12. 2021. 20:23   >>  23:24

POBJEDE ARSENALA I TOTENHEMA

Siti i Lester navijačima priredili spektakl

Boksing dej donio je mnogo golova i uzbuđenja u mečevima 19. kola Premijer lige, iako su u startu tri utakmice odložene zbog korona virusa. Pobjede su ostvarili Mančester Siti, Totenhem, Arsenal i Sautempton. Fudbaleri Mančester Sitija i Lestera priredili su navijačima pravi spektakl.

Publika na Etihadu vidjela je čak devet golova. Vodili su "građani" na poluvremenu sa 4:0, ali "lisice" su za samo desetak minuta smanjile na 4:3, mada je domaći tim na kraju ipak ostvario ubjedljivu pobedu – 6:3.

Bila je to osveta za prošlu sezonu kada je Lester iznenadio "građane" na njihovom stadionu i pobijedio ih sa čak 5:2. Ovog puta ekipa Pepa Gvardiole vratila im je istom mjerom.

 

Aston Vila je pretrpjela 10. poraz i sa 22 boda zauzima 10. mjesto na tabeli.

U malom londonskom derbiju Totenhem je pred svojim navijačima savladao Kristal Palas sa 3:0 i revanširao mu se za identičan poraz u prvom dijelu sezone na Selhurst Parku.

Domaći tim u vođstvo je doveo Hari Kejn golom u 32. minutu na asistenciju Lukasa Moura. Tim pogotkom Kejn se izjednačio sa legendarnim centarforom Liverpula Robijem Faulerom na listi najboljih strijelaca na Boksing dej. Obojica su postigli po devet golova.

Arsenal je dobru formu potvrdio na gostovanju Noriču - 5:0. Ostvarili su petu pobjedu u nizu, četvrtu u Premijer ligi čime su se utvrdili na poziciji broj četiri.

Vest Hem je na svom stadionu London neočekivano izgubio protiv Sautemptona - 2:3. Dva puta su stizali zaostatak, ali na kraju, cijeli plijen odnijeli su gosti. 

U ponedeljak se sastaju Njukasl - Mančester Junajted. Odložene su utakmice Barnli - Everton, Liverpul - Lids i Vulverhempton - Votford.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније