Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

16. 12. 2021. 19:22 >> 19:54
1

ŽELI DA OSTANE SELEKTOR

Radulović: Rivali po mjeri, pružićemo šansu mlađim igračima

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović smatra da je njegova ekipa dobila rivale po mjeri u B Ligi nacija.

"Sokoli" će sigrati sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom.

"Mislim da smo dobili grupu po mjeri. Želimo da se takmičimo, da osvojimo što više bodova, ali primarno je da se dodatno homogenizujemo i da se spremimo za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Da probamo da ispunimo dugo sanjani cilj", rekao je Radulović

Crna Gora je sa BiH igrala u junu, tu gotovo da nema nepoznanica. Finci su vrlo opasni, dok su Rumuni uvijek jaki.

"Sa BiH smo u junu igrali, bilo je 0:0. Kvalitetna reprezentacija, ali nije ispunila cilj u kvalifikacijama za Mundijal. Oni i Finci su bili u istoj grupi. BiH ih nije savladala u odlučujućoj utakmicim što govori kakvi su Finci. Opasni sa Pukijem i Pohjanpalom u napadu. Rumuni, jaki kao i uvijek, imali su solidne kvalifikacije za Mundijal. Najvažnije je da se dobro pripremimo", poručio je Radulović.

On je kazao da će Liga nacija biti prilika za mlađe igrače da se dokažu.

"Mi u prošlim kvalifikacijama nismo uspjeli da pružimo šansu mlađima jer smo odmah išli u takmičenje. Sada možemo da ih probamo. Cilj je da se napravi grupa od 30 igrača, ništa manje. Teško je takmičenje u ovakvim uslovima, koronavirus, povrede... Zato moramo da imamo široku grupu", zaključio je Radulović.

Selektoru na kraju godine ističe ugovor sa FSCG.

"Iako u ovom poslu ima dosta pritiska i stresa, nema veće časti nego biti selektor svoje zemlje. To je privilegija. Postoji obostrana želja, vode se razgovori. Ali, sve treba da odluči Izvršni odbor", kazao je Radulović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније