Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

16. 12. 2021. 13:15 >> 13:20

POVEĆAN BROJ ZARAŽENIH

Trener Brentforda za odgađanje cijelog kola

Trener fudbalera Brentforda Tomas Frank rekao je danas da bi zbog sve većeg broja zaraženih u premijerligaškim klubovima, trebalo odgoditi kompletno naredno kolo.

"Mislim da bi ovog vikenda trebalo odgoditi cijelo kolo Premijer lige. Broj zaraženih koronavirusom raste u svim klubovima Premijer lige, svi se nose sa tim i imaju probleme", rekao je Frank prenio je Skaj.

On je uoči utakmice svoje ekipe na gostovanju u Sautemptonu u subotu, rekao da je razgovarao sa čelnicima Premijer lige, kao i sa ostalim trenerima, koji se slažu sa njegovim stavom.

U toku konferencije za medije saopšteno mu je da postoje dodatna četiri pozitivna slučaja na koronavirus u ekipi Brentforda, čime se ukupan broj oboljelih popeo na 13.

Utakmica 17. kola Premijer lige između Brentforda i Mančester junajteda, koja je trebalo da se odigra u utorak, odgođena je zbog izbijanja koronavirusa u ekipi Junajteda.

"Odgađanje ovog kola, a takođe i takmičenja u Liga kupu, svima bi dalo barem nedjelju dana da se problemi riješe, i da se prekine taj lanac", dodao je on.

Brentford poslije 16 utakmica u Premijer ligi zauzima 12. mjesto sa 20 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније