Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ (Sport klub) ]

04. 12. 2021. 22:57 >> 22:58

SERIJA A

Atalanta savladala Napoli, smjena na vrhu

U jednom od dva derbija 16. kola Serije A, duelu prije ovog kola prve i četvrtoplasirane ekipe Atalanta je kao gost savladala Napoli 3:2 i time napravila smjenu na vrhu tabele. Viđen je sjajan meč na stadionu "Dijego Armando Maradona", ali jednostavno izostanak Kulibalija i Osimena očigledno je preveliki gubitak za Napoli u ovakvim mečevima.

Vodeći gol za goste postigao je Malinovski u sedmom minutu. Ipak, do poluvremena je Napoli došao do poravnanja, a strijelac je bio Zjelinski. Na samom startu drugog dijela Dris Mertens postiže pogodak u 47. minutu i donosi preokret.

Ali to nije bilo sve, posebno ne od gostiju iz Bergama. Demiral je u 66. minutu donio novo poravnanje. A samo pet minuta kasnije na asistenciju Iličića Frojler postiže gol za veliku pobjedu. 

Sada je Milan prvi sa 38 bodova, ali šampion Inter ima samo bod zaostatka. Treći je Napoli sa 36, a četvrta Atalanta sa 34 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније