Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

10. 11. 2021. 17:18 >> 17:24

U KATALONIJI DA ZAVRŠI KARIJERU

Uprava Barse i Alves ove nedjelje na razgovorima o angažmanu

Uprava Barselone razmatraće ove nedjelje mogući povratak fudbalera Danija Alvesa, koji bi u klubu mogao da završi karijeru.

Kako je danas Marka prenijela pisanje brazilskog UOL, Alves će ove nedjelje razgovarati sa upravom Barselone o mogućem dogovoru.

Alves je prošle godine igrao za brazilski Sao Paolo, ali je zbog nesuglasica sa upravom ljetos napustio klub i odlučio da pauzira do kraja godine.

On je od 2008. do 2016. godine osvojio brojne trofeje sa Barselonom.

Kako se navodi, novi trener Ćavi, koji je svojevremeno sa mnogo uspjeha igrao uz Alvesa u Barseloni, donijeće konačnu odluku o angažovanju 38-godišnjeg defanzivca.

Alves je najtrofejniji fudbaler u istoriji sa 43 trofeja na seniorskom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније