Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 11. 2021. 16:17 >> 16:18

PREMIJER LIGA

Siti silan na Old Trafordu

Fudbaleri Mančester Sitija pobijedili su kao gosti na Old Trafordu velikog gradskog rivala Junajted 2:0 u prvoj utakmici subotnjeg programa 11. kola engleske Premijer lige. Bila je to savim zaslužena pobjeda ekipe čiji je trener Pep Gvardiola. Ovaj trijumf mogao je da bude i ubedljiviji da na golu "Crvenih đavola" nije u prvom poluvremenu stajao raspoloženi španski golman David de Hea.

Popularni "građani" su poveli već u sedmom minutu autogolom Erika Baija. Defanzivac domaćih htio je da spriječi centaršut Kansela i poslao loptu iza leđa golmana Junajteda. 

Do kraja prvog poluvremena španski golman je još pet puta odlično intervenisao i spriječio ubjedljivije vođstvo gostiju. Ipak, u poslednjim trenucima prvih 45 minuta još jednom je zaspala odbrana domaćeg tima, što na drugoj stativi koristi Bernardo Silva i postiže gol – 0:2.

Nakon ovog poraza, posebno je pod znakom pitanja status trenera domaćih Ole Gunara Solskjera, koji je već optuživan za seriju loših rezultata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније