Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

26. 10. 2021. 11:52   >>  12:05

ODIGRAO 400 UTAKMICA

Modrić: Vidjećemo koliko ću još igrati za Real Madrid

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da je ponosan što je odigrao 400 utakmica za taj klub, kao i da se nada da će nastaviti da igra u španskom timu.

"Jako sam ponosan što sam odigrao 400 utakmica. Nadam se da ću nastaviti da igram, a vidjećemo do kog broja ću doći", rekao je Modrić, prenijela je noćas Hina.

Kapiten hrvatske fudbalske selekcije je u nedjelju protiv Barselone odigrao 400. utakmicu za Real Madrid, a madridski klub je upisao pobjedu rezultatom 2:1.

Modrić je sa 36 godina najstariji igrač Real Madrida, a ugovor sa klubom mu ističe 30. juna 2022. godine. Ranije je govorio da mu je želja da ostane što duže u madridskom klubu, i da tu završi igračku karijeru.

Prvi nastup za Real imao je 2012. godine takođe protiv Barselone, a njegov tim je tada pobijedio sa 2:1 u Superkupu.

"Uživao sam od trenutka kada sam došao. Sve što se nakon toga desilo bilo je nevjerovatno. To nijesam ni mogao da zamislim", dodao je on.

Od 400 odigranih utakmica upisao je 261 pobjedu sa madridskim klubom, dok je od trofeja osvojio četiri Lige šampiona, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri Superkupa Evrope, tri španska Superkupa, dve titule u Primeri i jedan Kup Kralja.

Nagradu Zlatna lopta, koja se dodjeljuje najboljem fudbaleru svijeta na kraju svake godine, dobio je 2018. godine.

Sa selekcijom Hrvatske 2018. godine osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Real u srijedu dočekuje ekipu Osasune, u meču 11. kola španske Primere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније