Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

18. 09. 2021. 13:16 >> 13:16

ĆERKA KAŽE DA JE DOBRO

Pele napravio "mali korak nazad" u oporavku

Legendarni brazilski fudbaler Pele "napravio je mali korak nazad" u oporavku od operacije tumora debelog crijeva, ali se "dobro oporavlja", izjavila je njegova ćerka Keli Nasimento.

Bolnica "Albert Ajnšajn" u Sao Paolu je saopštila je kasno sinoć da je 80-godišnji Pele preventivno prebačen na odjeljenje intenzivne njege "nakon otežanog disanja".

"Nakon što mu se stanje stabilizovalo, pacijent je smješten na poluintenzivnu njegu", navodi se u saopštenju bolnice.

Pele je operisan u ovoj bolnici 4. septembra nakon što mu je otkriven tumor na debelom crijevu tokom rutinskih pregleda.

Peleova situacija je "stabilna sa kardiovaskularne i respiratorne tačke gledišta", dodaje u saopštenju.

Ranije je jedna od njegovih ćerki Keli Nasimento na Instagramu objavila fotografiju sa svojim ocem za koju je navela da je snimljena u njegovoj sobi u bolnici "Albert Ajnštajn".

"Ovo je normalan proces oporavka za nekog njegovih godina. Nakon ovakve operacije ponekad napravite dva koraka naprijed, jedan nazad. Juče je bio umoran i napravio je korak nazad, ali je danas napravio dva koraka naprijed", napisala je ona, ne navodeći više detalja.

Pele je prethodnih godina imao zdravstvenih problema, 2015. godine je podvrgnut operaciji prostate i primljen je u bolnicu drugi put za šest mjeseci, a 2019. godine bio je bolnici zbog urinarne infekcije.

Pele je osvojio tri Svjetska prvenstva - 1958, 1962. i 1970. godine i najbolji je strijelac reprezentacije Brazila sa 77 golova na 92 utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније