Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2021. 18:09 >> 20:13

POGAĐALE KUČ I BULATOVIĆ

Istorijska pobjeda: Fudbalerke u goleadi savladale BiH

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je prvu pobjedu u istoriji kvalifikacija za neko veliko takmičenje - izabranice Mirka Marića su savladale Bosnu i Hercegovinu u Zenici 3:2, u meču 1. kola doigravanja za Mundijal.

Crna Gora je tako prekinula niz od 26 uzastopnih poraza. Armisa Kuč je pogocima u 5. i 9. minutu najavila pobjedu.

Ipak, domaćin je reagovao nakon toga i preko Melisw Hasanbegović i Milenw Nikolić (pogodile u 12. i 19. minutu) vratio stvari u egal 2:2.

Posljednju riječ, međutim, imala je naša selekcija. Pola sata prije kraja, Slađana Bulatović, je iz penala, koji je izborila Medina Dešić, donijela prvu pobjedu Crnoj Gori.

Crna Gora je meč završila sa devet igračica, nakon što su Jelena Karličić i Darija Đukić u posljednjim sekundama dobile po drugi žuti, odnosno crveni karton.

Izabranice selektora Mirka Marića u drugom kolu, u utorak u Moskvi, igrati protiv Rusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније