Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

25. 05. 2021. 11:55 >> 11:55

POTPISAO UGOVOR

Zvanično: Hansi Flik selektor Njemačke poslije EP

Dosadašnji trener Bajerna iz Minhena Hansi Flik potpisao je trogodišnji ugovor i preuzeće fudbalsku reprezentaciju Njemačke po završetku Evropskog prvenstva, saopštio je danas Fudbalski savez Njemačke.

"Hansi Flik biće novi selektor reprezentacije, 56-godišnji trener je u sjedištu Fudbalskog saveza Njemačke u Frankfurtu potpisao ugovor do 2024. godine. Ugovor pokriva i Evropsko prvenstvo 2024. godine, čiji će Njemačka biti domaćin", navodi se u saopštenju Saveza.

Flik će na klupi reprezentacije Njemačke zamijeniti Joahima Leva, čiji je bio pomoćnik od 2006. do 2014. godine.

Flik odlazi iz Bajerna poslije 18 mjeseci.

On je ove sezone sa Bajernom odbranio titulu u Bundesligi, a prošle sezone osvojio je šest trofeja - titulu, Ligu šampiona, Kup Njemačke, Super kup Njemačke, Super kup Evrope i svjetsko klupsko prvenstvo.

Evropsko prvenstvo održaće se od 11. juna do 11. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније