Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 02. 2021. 18:28 >> 18:28

PRIMERA

Atletiku tri boda u Granadi, Munir prekinuo mučenje Sevilje

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su danas na gostujućem terenu ekipu Granade sa 2:1, u utakmici 23. kola španske Primere.

Gosti su poveli golom Markosa Ljorentea u 63. minutu, a tri minuta kasnije Granada je izjednačila golom Venecuelanca Janhela Herere.

Pobjedu madridskom klubu obezbijedio je Anhel Korea u 75. minutu, nakon što je lopta na putu ka golu pogodila igrača Granade Hesusa Valjeha i prevarila golmana domaćih.

Stefan Savić je 90 minuta bio na terenu.

Na tabeli Primere Atletiko vodi sa 54 boda, osam više od gradskog rivala Reala, koji je na drugom mjestu uz utakmicu više.

Granada je zabilježila peti meč bez pobjede i nalazi se na osmom mjestu sa 30 bodova

Fudbaleri Sevilje pobijedili su danas na svom terenu Uesku sa 1:0

Jedini gol postigao je Munir El Hadadi u 57. minutu.Sevilja je odigrala 22 utakmice, ostvarila je 14. pobjedu u prvenstvu i popela se na treće mjesto na tabeli sa 45 bodova, bodom manje od drugoplasiranog Real Madrida.

Ueska je pretrpjela 11. poraz i zauzima posljednje, 20. mjesto sa 16 bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније