Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

27. 12. 2020. 16:21 >> 16:21

PAO DOGOVOR

Modrić ostaje u Realu do 2022.

Vezista Reala Luka Modrić ostaće u kraljevskom klubu iz Madrida do kraja juna 2022. godine.

"Marka" je prenijela da su dvije strane poslije višenedjeljnih pregovora uspjele da se dogovore oko toga da hrvatski fudbaler produži ugovor koji mu je isticao na ljeto 2021.

Modrić je slobodan da od 1. januara pregovara sa drugim klubovima, ali to najvjerovatnije neće učiniti, jer je nedavno rekao kako je zadovoljan u Madridu.

Produženjem novog ugovora Modrić je obezbijedio ostvarenje pune decenije staža u klubu sa stadiona "Santjago Bernabeu". Došao je u ljeto 2012. godine za 30 miliona funti.

Za osam i po godina u klubu, osvojio je četiri pehara Lige šampiona, dvije titule u La Ligi i "Zlatnu loptu".

"Osjećam se dobro i snažno, imam još mnogo fudbala u nogama i želim da nastavim, ali vidjećemo šta nosi budućnost. Rekao sam mnogo puta, srećan sam u Realu i volio bih da završim karijeru ovde. Ko to ne bi želio? Ipak, to zavisi od mnogo drugih faktora. Nema nikog ko bi bio srećniji od mene da se to dogodi", rekao je nedavno Modrić.

Totenhem je bio među klubovima koji su željeli da ga angažuju, ali poslije najnovijih vijesti iz Madrida, sva je prilika da neće biti ništa od njegovog povratka u London.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније