Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 12. 2020. 17:33 >> 17:32

PARIZIJEN PIŠE

Domenek trener Nanta do kraja sezone

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Francuske Rejmon Domenek predvodiće ekipu Nanta do kraja sezone, prenio je danas list Parizijen.

Pisanje Parizijena nije potvrdio portparol Nanta, koji je za agenciju Frans pres rekao da "još ništa nije potpisano".

Domenek nije predvodio nijednu ekipu od Svjetskog prvenstva 2010. godine, na kome je Francuska takmičenje završila u grupnoj fazi, uz previranja u ekipi. Posljednji put radio je u klubu od 1998. do 1993. godine, kada je bio trener Liona.

Kao 68-godišnjak, Domenek je za tri godine prešao starosnu granicu i moraće da dobije dozvolu za rad Fudbalske lige.

Domenek je kao predsjednik Udruženja francuskih trenera kritikovao odluku Lige da 2017. godine takvu dozvolu dodijeli tada 66-godišnjem Klaudiju Ranijeriju, za posao u Nantu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније