Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 09. 2020. 17:38   >>  17:45

NAUČILI LEKCIJU

Foden i Grinvud se izvinili zbog nepoštovanja mjera karantina

Engleski fudbaleri Fil Foden i Mejson Grinvud danas su se javno izvinili zbog nepoštovanja mjera karantina na Islandu gdje je njihova reprezentacija igrala u Ligi nacija, nakon čega su udaljeni iz reprezentacije.

Njih dvojica su u hotel u kome je bila smještena Engleska doveli djevojke, nakon čega ih je selektor Garet Sautgejt izbacio iz tima.

"Želim da se izvinim selektoru Garetu Sautgejtu, saigračima iz reprezentacije, stručnom štabu, navijačima, mom klubu i porodici. Sada ću propustiti priliku da putujem u Dansku i krivo mi je zbog toga. Naučiću važnu lekciju iz ove greške. Želim Garetu i ekipi svu sreću", naveo je igrač Mančester sitija Fil Folden, prenio je BBC.

Nakon Fodena izvinio se i igrač Mančester junajteda Mejson Grinvud.

"Mogu samo da se izvinim zbog sramote koju sam izazvao. Naročito želim da se izvinim Garetu Sautgejtu, kojeg sam iznevjerio u trenutku kada je pokazao da vjeruje u mene. Igranje za Englesku je momenat na koji sam najponosniji u životu i mogu samo sebe da krivim za ovu veliku grešku. Obećavam mojoj porodici, navijačima, Mančester junajtedu i Engleskoj da će lekcija biti naučena", rekao je Grinvud.

Portparol policije u Rejkjaviku izjavio je za BBC da su Folden i Grinvud kažnjeni sa po 1.360 funti zbog nepoštovanja mjera karantina.

Obojica su debitovali za reprezentaciju Engleske u subotu u Ligi nacija u utakmici protiv Islanda, koju je njihova ekipa dobila sa 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније