Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z.

17. 08. 2020. 14:10 >> 14:12

BIĆE SAMO TRENER ANDERLEHTA

Kompani završio igračku karijeru

Belgijski fudbaler Vinsent Kompani danas je objavio zvanično da završava igračku karijeru.

Ovaj 34-godišnji defanzivac prošlog ljeta je napustio Mančester siti i vratio se u Anderleht gdje je imao ulogu igrač-trener. Međutim, nakon samo jedne sezone u Belgiji odlučio je da okači kopačke o klin.

Kompani je danas zvanično potvrdio da završava svoju igrački karijeru, te da tijelo više jednostavno ne može da izdrži sve napore zbog čega je imao dosta problema s povredama u prethodnoj sezoni.

Takođe, odlučio je da će se maksimalno posvetiti trenerskom poslu gdje ga sigurno čekaju novi izazovi.

"Želim u potpunosti da se posvetim ulozi trenera i potrebno mi je 100 odsto vremana kako bi se fokusirao na to. Zbog toga završavam igračku karijeru", rekao je Kompani.

On je sa Anderlehtom potpisao četvorogodišnji ugovor.

Kompani je igračku karijeru počeo u tom belgijskom klubu 2003. godine. U njemački Hamburg je prešao 2006, prije nego što je dve godine kasnije potpisao za Siti.

On je sa Sitijem osvojio četiri titule u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније