Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio. O.Z. ]

29. 07. 2020. 10:13 >> 10:14

TEŠKA SEZONA ZA MLADOG NAPADAČA

Lingard: Bio sam izgubljen i kao igrač i kao osoba

Vezni fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard kazao je da je bio izgubljen kao igrač i kao osoba tokom ove sezone, objavili su britanski mediji.

Lingard, koji je tokom sezone od 22 nastupa u samo devet puta bio starter u Premijer ligi, na društvenim mrežama je istakao da je nedavno završena sezona "bila teška iz puno razloga".

"Izgubio sam se kao igrač i kao osoba, ali nikada nijesam želio da odustanem. Znao sam ko sam uistinu na i izvan terena, Znao sam da sam bio tamo prije i da ponovo mogu tamo stići. To je značilo raditi više nego ikad prije i vjerovati onima koji me okružuju da znaju kako će mi pomoći da to i postignem", objavio je Lingard na Instagram profilu i dodao:

"Znam da su navijači bili frustrirani, ali svo ovo vrijeme moja ljubav prema klubu i svima koji su povezani s njim nikada me nije napustila. Ovaj tim, ovaj klub je moja porodica i nastaviću i dalje raditi više nego ikada kako bih pomogao timu da postigne svoje ciljeve."

Lingard je nakon što mu se majka razboljela početkom sezone preuzeo odgovornost za svoje mlađe braću i sestre. Njegovi nastupi za United bivali su sve lošiji, a u decembru je govoreći za britanske medije kazao kaka je pao u "dubinu i tamu".

Iskusni 27-godišnji fudbaler jedini gol u Premijer ligi ove sezone postigao je u posljednjem kolu ključne utakmice protiv Lestera i to u 98. minuti za konačan trijumf Junajteda 2:0 i potvrdu plasmana u Ligu šampiona.

Lingard je dijete Mančester Junajteda u kojem je počeo trenirati s osam godina. Nakon što je prošao sve omladinske selekcije 2011. godine potpisao je profesionalni ugovor. U ranoj fazi profesionalne karijere bio je na pozajmicama u Lesteru, Birmingemu, Brajtonu i Derbi Ksunti. Za klub sa Old Traforda odigrao je 205 takmičarskih utakmica i postigao 32 gola. U dresu reprezentacije Engleske do sada je upisao 24 nastupa uz četiri pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније