Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 03. 2020. 19:49   >>  19:46

U UTORAK SJEDNICA IO

UEFA pomjera EP za 2021. godinu?

Evropska fudbalska unija (UEFA) blizu je odluke da kontinentalni šampionat pomjeri za 2021. godinu, prenijela je agencija AP pozivajući se na blizak izvor u toj organizaciji.

Pandemija koronavirusa već je zaustavila fudbal u brojnim zemljama, mnoge utakmice, uključujući i u Ligi šampiona su odložene, a veliki dio se igra pred praznim tribinama.

Navodno će se odluka o pomjeranju Evropskog prvenstva donijeti u utorak, na sjednici Izvršnog odbora UEFA, a nakon što se obave razgovori sa klubovima i ligama.

Još nijesu poznati svi učesnici takmičenja, pošto su za kraj marta zakazani baraži Lige nacija.

Evropsko prvenstvo 2020. godine treba da se igra u 12 različitih država, počevši u Rimu, a sa finalom na stadionu Vembli u Londonu.

Potencijalno odlaganje prvenstva pruža prostor u kalendaru da se nacionalna prvenstva ipak završe u zemljama koje su pogođene koronavirusom, a u kojima su utakmice odložene, poput Italije i Španije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније