Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

03. 10. 2016. 15:59 >> 15:39

NAKON MOŽDANOG

Rigobert Song u kritičnom stanju

Bivši fudbaler Liverpula, Rigobert Song bori se za život, pošto se nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Kamerunu poslije moždanog udara, prenijeli su danas britanski mediji.

Songu je pozlilo u glavnom gradu Kameruna Jaunedu, gdje se nalazi u bolnici.

Song (40) je jedan od prvih igrača koje je trener Žerar Ulije doveo na Enfild 1999. godine, a karijeru je počeo u Mecu. Igrao je još za Salernitanu, Vest Hem, Keln, Galatasaraj i Trabzon, gdje je 2010. završio karijeru.

On je jedan od najboljih fudbalera Kameruna svih vremena, a sa državnim timom igrao je na četiri Svjetska prvenstva, u SAD (1994), Francuskoj (1998), Japanu i Južnoj Koreji (2002) i Južnoj Africi (2010). Odigrao je ukupno 137 utakmica za Kamerun i postigao pet golova.

Song je od prošle godine selektor reprezentacije Čada.

On je rođak fudbalera Rubina iz Kazanja Aleksa Songa.

Songov saigrač iz reprezentacije Samjuel Eto rekao je da je zaprepašćen vijestima.

"Želim ti mnogo snage i brz oporavak stariji brate", naveo je Eto na društvenim mrežama.

Fudbalski klub Liverpul pružio je podršku svom bivšem igraču, dok je bivši igrač "crvenih" Džejmi Karager rekao da se nada da će se sve završiti dobro.

Legendarni fudbaler Liverpula Robi Fauler rekao je da misli na porodicu Song i da se nada da će se bivši fudbaler izvući.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније