Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

13. 07. 2024. 09:07 >> 09:07
Čitaj mi:

ODJECI U21 EURA 2019. GODINE

Ruis, Olmo, De la Fuente...da li se istorija ponavlja

Finale evropskog prvenstva za fudbalere do 21 godine, 2019. godina, stadion "Dačia arena" u Udinama, Španija protiv Njemačke.

Golovima Fabijana Ruisa i Danija Olma, "furija" osvaja petu titulu u kategoriji do 21 godinu, a sa klupe reprezentaciju predvodi Luis de la Fuente.

Ruis je dobio i nagradu za najboljeg fudbalera turnira.

Pet godina kasnije ponovo je Španija u finalu, Olmo bi mogao da bude strijelac, i ovoga puta čak i da osvoji "zlatnu kopačku", Fabijan Ruis je fudbler sa najviše osvojenog posjeda, De la Funte ponovo rukovodi sa kluoe kao selektor.

Ako bi igrom slučaja fudbaler PSŽ-a bio proglašen za igrača turnira, postao bi prvi u istoriji kojem je to pošlo za rukom i u U21 i u seniorskoj kategoriji.

Finale Evropskog prvenstva odigraće se sjutra veče duelom Španije i Engleske na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније