Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Video

06. 07. 2024. 23:34 >> 23:34
Čitaj mi:

HOLANDIJA U POLUFINALU

VIDEO I FOTO: Narandžasto je u modi

Posljednji učesnik polufinala 17. Evropskog prvenstva je Holandija.

Tim Ronalda Kumana je sat vremena bio inferioran, primio gol nakon sjajnog centaršuta Arde Gulera, loše reakcije Barta Ferbrugena i trzaja glavom Sameta Akajdina u 35. minutu.

Mogao je da bude i 0:2 nakon sjajnog šuta Realovog bisera Gulera u 56. minutu iz slobodnog udarca, ali su "lale" smogle snage da se vrate u život.

I oba puta su to uradile napadima sa desne strane - prvo je nakon kornera i tzv. pomoćne igre Memfis Depaj asistirao Stefanu de Fraju za 1:1 u 70. minutu, a poslije pasa Denzela Damfrisa u 76. je Mert Muldur pokušao da izbaci loptu ispred Kodija Gakpoa, ali je pogodio mrežu Merta Gunoka.

To je bio 10. autogol na ovom šampionatu, a 30. ukupno u istoriji evropskih prvenstava.

Zanimljivo, rekord još nije oboren, jer su prije tri godine igrači tresli sopstvene mreže 11 puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније