Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

Радио РТЦГ

08. 06. 2023. 19:18 >> 19:24

OD 10:05 SATI NA RADIJU CRNE GORE

Gošća Linka dekanica Fakulteta za turizam

Gošća emisije Link Radija CG je profesor doktor Silvana Đurašević, dekanica Fakulteta za turizam Univerziteta Mediteran .

U fokusu Linka su teme koje ukazuju na rješenja šta Crna Gora može da ponudi da bi bila aktivan akter na turističkom tržištu, kako doći do ključa za razbijanje sezonalnosti, zašto je 2019. godina uporedna i da li imamo prave smjernice u kreiranju smeštajnih kapaciteta.

Link je na programu sva tri medija Javnog servisa: Radija CG, TVCG i Portala RTCG od 10:05 do 10:30 sati.

Urednica Linka je Gorica Vukićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се