Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dokumentarni program

08. 06. 2024. 00:00 >> 14:03

Mirno more - emisija za pomorce

Urednik: Milorad Filipović

Izvještaji o plovidbi prekookeanskih brodova Barske i Crnogorske plovidbe.

Luka Bar biće pod stalnim video nadzorom.

Ove sedmice zaključen je Granski kolektivni ugovor za pomorski saobraćaj, lučko-pretovarne usluge i luke nautičkog turizma. Tim povodom razgovaramo sa predsjednikom Samostalnog sindikata radnika u pomorskom brodarstvu i transportu Crne Gore Agimom Milom.

Luka Kotor dio je regionalnog projekta koji finansira EU, a koji ima cilj da se primijene bolji uslovi i poboljša dostupnost svih sadržaja i informacija za osobe sa invaliditetom. Prenosimo glavne akcente sa okruglog stola.

Podignuta prva plava zastava u 2024.godini na plaži u Buljarici.

Redovna rubrika o potonulim lađama „ Priče iz podmorja Jadrana“. Govorimo o sudbini britanske podmornice H-3 koja od 1916.godine leži na dnu mora u blizini Mamule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се