Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

23. 10. 2024. 09:09 >> 09:09
Čitaj mi:

MAKSIMALNA CIJENA PREKO 3000 EURA

Ovi evropski gradovi imaju najskuplji najam

Troškovi života u Evropi uveliko variraju od mjesta do mjesta - u nekim gradovima možete dati pola mjesečne plate za večeru vani, dok će vas u drugima boca piva koštati manje od eura.



Ipak, stanarina je obično prilično dobar pokazatelj koliko je grad skup, a nova istraživanja otkrivaju koja odredišta u Evropi imaju najveće troškove. Tako je najskupljim mjestom za iznajmljivanje u Evropi proglašen London.

Na temelju podataka euronewsa i Rightmovea, prosječna stanarina u Londonu porasla je na nevjerovatnih 3220 eura mjesečno – 2,5 odsto više u odnosu na prošlu godinu, piše TimeOut.

Na drugom mjestu je Amsterdam, u kojem prema Statisti 2275 eura košta mjesečni najam za jednosobni namješten stan. Holandski gradovi zauzimaju značajno mjesto na ovom popisu, a među prvih 10 nalaze se i Rotterdam, Haag i Utrecht.

Najskuplji gradovi za iznajmljivanje u Evropi:

London, UK: 3220 eura
Amsterdam, Holandija: 2275 €
Rim, Italija: 2000 €
Pariz, Francuska: 1862 eura
Roterdam, Holandija: 1795 €
Den Haag, Holandija: 1790 €
Minhen, Njemačka: 1770 €
Utreht, Holandija: 1746 €

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније