Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

10. 10. 2024. 10:40 >> 10:40

KO JE DŽEJMI GERC?

Mnogi nisu čuli za nju, a ona je najbogatija glumica na svijetu

Iako nije prepoznatljivo lice HolIvuda, Džejmi Gerc važi za najbogatiju glumicu na svijetu.



Prema Varietyu, njena neto vrijednost se procjenjuje na 3,2 milijarde dolara.

Karijeru je započela 1981. godine ulogom u filmu "Endless Love", nakon čega se pojavila u filmovima "The Lost Boys", "Twister", "The Crossroads", "Less Than Zero", "Quicksilver" i "Sixteen Candles".

Iako su neki od navedenih filmski hitovi, to nije bilo dovoljno da postane upečatljivo glumačko lice. Posljednja istaknuta uloga prije povlačenja iz glume bila joj je 2016. godine u seriji "This Is Us" u kojoj je gostovala u jednoj epizodi, a pojavljivala se i u seriji "Seinfeld".


Uz sve navedeno mnogi se pitaju kako je Džejmi uspjela doći do bogatstva bez većih glumačkih projekata.

Porast njenog bogatstva dogodio se nakon ulaska u brak s milijarderom Tonijem Reslerom. Njegova karijera je postala bitan faktor u bogatstvu ove glumice, ali najviše su tome doprinjele zajedničke poslovne odluke i projekti.

"Za mene svi govore da sam se samo bogato udala, a imala sam mnogo više novca od Tonija kada sam ga upoznala", kazala je Džejmi 2018. godine za Hollywood Reporter.

Potvrda toga je i činjenica da je njen suprug '80-tih godina kada su i ušli u brak doživio krah sa svojom firmom, pa je Džejmi bila ta koja je sve finansijski održavala.

Džejmi Gerc i njen suprug članovi su investicijske grupe koja je kupila bejzbol klub "Milwaukee Brewers", a 2015. godine su postali i vlasnici košarkaškog kluba "Atlanta Haws" te dioničari "Los Angeles Dodgersa." Gertz je i 2017. godine osnovala kompaniju za TV i filmsku produkciju, "Lime Orchard Productions."

Osim značajnog bogatstva, Gerc i njen suprug poznati su po mnogim donacijama za organizacije koje se bave obrazovanjem, zdravljem i podrškom siromašnim porodicama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније