Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.B.

29. 09. 2024. 09:20 >> 09:23
Čitaj mi:

Biznismen iz Dubaija

Kupio ostrvo za 50 miliona dolara kako bi supruga mogla da nosi bikini

Biznismen iz Dubaija kupio ostrvo za 50 miliona dolara kako bi supruga mogla da nosi bikini.

Soudi el Nadak iz Dubaija podijelila je na „Instagramu“ snimak ostrva koje joj je suprug kupio kako bi mogla da bezbjedno nosi bikini u privatnosti sopstvene plaže.

„Željela si da nosiš bikini, pa ti je tvoj suprug milioner kupio ostrvo“, napisala je uz snimak Soudi, koja je rođena u Velikoj Britaniji.

Udata za biznismena iz Dubaija Džamala el Nadaka, opisala je sebe kao posvećenu domaćicu. Par se upoznao dok su studirali u Dubaiju i vjenčali se 2021. godine.

Na njenom nalogu na Instagramu, koji prati 336.000 ljudi, detaljno je opisan njihov ekstravagantni način života. Ima serijal snimaka naslovljen „Koliko je moj suprug milioner potrošio na mene ove sedmice“, da bi na kraju potrošio između 50.000 i milion dolara.

Nedavno je objavila i snimak svog vjenčanja uz poruku: „Udala sam se za čovjeka uz potpuno druge kulture, jer sam odbijala da plaćam na sastancima i prihvatam samo zlato kao poklon.“

U intervjuu je pričala o tome da žele da kupe ostrvo kao investiciju.

„Moj suprug želi da se osjećam bezbjedno na plaži, pa mi je kupio jednu. Zbog privatnosti nećemo objaviti tačnu lokaciju, ali je u Aziji i koštalo je 50 miliona dolara“, navela je Soudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније