Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

17. 09. 2024. 09:40 >> 09:40
Čitaj mi:

LEGENDARNI REŽISER

Kopola najavljuje tužbu protiv časopisa Varajeti

Autor “Kuma” Frensis Ford Kopola namjerava da tuži časopis Varajeti i dva odgovorna urednika jer smatra da su ga mediji oklevetali optuživši ga za neprimjereno i neprofesionalno ponašanje tokom snimanja svog novog filma “Megalopolisa”. Proslavljeni reditelj zahtijeva da mu Varajeti isplati 15 miliona dolara, prenosi The Vrap.

 


Riječ je o članku objavljenom u julu u Varajetiju koji je citirao anonimne izvore po kojima je nakon jedne od scena Kopola zgrabio mikrofon i najavio: “Žao mi je ako vam priđem i poljubim vas. Samo znajte da je to isključivo za moje zadovoljstvo.”

U članku su se takođe pominjala dva video snimka objavljena na Internetu, na kojima legendarni režiser pokušava da poljubi mlade djevojke koje su angažovane kao statistkinje na snimanju “Megalopolisa”.

“Ništa u mojoj karijeri koja traje duže od šest decenija ne može se porediti sa tako mukotrpnim ali umjetnički trijumfalnim putovanjem kao što je prenošenje `Megalopolisa` na ekran. Bila je to saradnja stotina umjetnika, od statista do zvijezda blagajne, kojima sam neprestano pokazivao najdublje poštovanje i najdublju zahvalnost. Vidjeti kako su naši kolektivni napori narušeni lažnim, bezobzirnim i neodgovornim porukama jeste poražavajuće. Nijedno izdanje ne bi trebalo da bude u mogućnosti da koristi tajni video i neimenovane izvore u potrazi za sopstvenom finansijskom dobiti. Iako nemam namjeru da to osporim u medijima, energično ću braniti svoju reputaciju i vjerovati sudovima da će ih procesuirati”, izjavio je Kopola.

Film “Megalopolis” premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Kanu i podijelio je kritičare. Priča o arhitekti, u tumačenju Adama Drajvera, koji može da zaustavi vrijeme u svjetske bioskope stiže 27. septembra.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније