Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.rs ]

16. 08. 2024. 09:30 >> 09:30
Čitaj mi:

reditelj

Džejms Kameron otkrio šta bi trebalo da se dogodi, pa da prestane da pravi nove Avatare

Pod kojim uslovima bi Kameron prestao da snima, a palicu prepustio nekom drugom?

Reditelj Džejms Kameron otkrio je prije nekoliko dana kako će se zvati predstojeći nastavak naučno-fantastičnog filma Avatar. Nakon prvog nastavka iz 2022. pod nazivom Avatar: Put vode, drugi nastavak će se premijerno prikazati u bioskopima u decembru 2025. godine, a zvaće se Avatar: Vatra i pepeo.

S obzirom na to da je prvi film u franšizi premijerno prikazan još 2009. godine, a Kameron planira da snimi još, slavnog reditelja su pitali da li postoji mogućnost da u nekom trenutku preda direktorsku palicu nekom drugom. Iako je jednom otkrio kako razmišlja o tome, njegov nedavni intervju za „The Holliwood Reporter“ ukazuje na drugačije.

Proslavljeni reditelj se našalio i rekao da neće snimati nove filmove samo ako mu se nešto desi. Potpuni odgovor je dat u nastavku.

„Moraće da me spriječe. Imam mnogo energije, volim da radim ono što radim. Avatar 4 i 5 su već napisani. Pročitao sam scenarije za oba filma prije oko mjesec dana. Moraju da se naprave “, rekao je.

Kameron je dodao da ako ga „udari autobus“ ili se nešto desi onda će neko drugi režirati filmove“, prenosi Unilad.

Treći film, Vatra i pepeo, odvija se odmah po završetku posljednjeg filma i prikazaće susret između porodice Sali i ratobornog klana poznatog kao Ash People, na čelu sa poglavicom Varangom. Ovaj narod živi u vulkanskom području Pandore i skloniji je nasilju i borbi za vlast.

„Pojavljuju se novi likovi. Mislim da ćete ili voljeti jednog od njih ili ćete ga mrzjeti“, rekao je reditelj tokom Diznijeve konvencije D23 Expo u Kaliforniji, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније