Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

14. 08. 2024. 18:41 >> 18:41
Čitaj mi:

EGZOTIČNO OSTRVO

Kejti Peri pod istragom: Snimala spot na zaštićenom području

Američka pop zvijezda je pod istragom policije zbog moguće ekološke štete koju je načinila snimajući spot za pjesmu "Lifetimes" na zaštićenom području Balearskih ostrva.

Kejti Peri je prije nekoliko dana izdala novu pjesmu, a spot je snimala na brdima Espalmadora, zaštićenog područja ovog egzotičnog ostrva.

Međutim, za ovakvu vrstu snimanja zakon nalaže obavezu prethodnog dobijanja dozvole, što pjevačicina produkcijska kuća nije ispoštovala, stoji u saopštenju Odjeljenja za zaštitu životne sredine Balearskih ostrva, prenosi Nova.rs.

Oni su dodali i da ovakva vrsta snimanja nije krivično djelo jer se „mogu odobriti“ na zahtjev, ali da trenutno utvrđuju moguću štetu na zabranjenom području.

U spotu za pjesmu, Kejti se provodila na ovom ekološki vrlo bogatom području, kao i na Ibici. Inače, za produkciju je bio zadužen Dr Luke, kao i za njenu prethodnu pjesmu „Woman’s World“, objavljenu u julu, a koja je izazvala mahom loše reakcije.

Ove pjesme će se naći u pjevačicinom novom albumu „143“, koji bi trebalo da bude objavljen krajem septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније