Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

K. J. [ Agencije ]

09. 08. 2024. 14:15 >> 14:12

kamere sve zabilježile

Bukti požar na luksuznom imanju Marka Entonija

Na imanju za odmor Marka Entonija, pjevača i bivšeg supruga Dženifer Lopez, izbio je požar.

Ono se, inače, nalazi u Dominikanskoj Republici, a dio s lijeve strane koji se sastoji od bungalova u kojima obično borave gosti navodno je bio prvi koji je planuo.

Glavni dio „El Oasisa”, međutim, ostao je netaknut. Sve ostalo sada su ruševine, zbog čega Entonijevi fanovi prilično očajavaju.

Još uvijek nije poznato iz kog razloga su bungalovi gorjeli, ali nema povrijeđenih među zaposlenima i poznata porodica u jeku drame uopšte nije bila prisutna, pjevač sa suprugom Nadiom Fereirom, te jednogodišnjim nasljednikom Markom.

Oni se ni na društvenim mrežama nisu oglašavali povodom incidenta.

Snimci tamošnjih medija i njihovih predstavnika s lica mjesta, pak, mnoge su ostavili bez teksta. Javnost se trudi da strpljivo sačeka oglašavanje predstavnika pjevačke zvijezde, ne bi li saznala šta je tačno pošlo po zlu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније