Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

07. 08. 2024. 09:13 >> 09:13

FILMSKA LEGENDA

Lajza Mineli piše knjigu: Saznaćemo mračnu istinu i cijelu intimu

Čuvena zvijezda Lajza Mineli piše knjigu.

 

Riječ je o memoarima.

Biće objavljena 2026. godine. Tokom proljeća.

Ova 78-godišnja dobitnica Oskara će ponuditi čitaocima intiman pogled na njen život – od ranog djetinjstva kao kćerke pokojne Džudi Garland do uspona i zvjezdanih dana.

Knjiga će pokriti njene brakove, borbu sa zloupotrebom supstanci i još mnogo toga.

“Pošto sam dovoljno stara da stavim olovku na papir, ljudi su mi tražili da napišem knjigu o svojoj karijeri”, kaže Mineli za People.

Jedne noći, odlučila je. Kud puklo da puklo.

“A dok ova knjiga ne stigne, znaj da se smijem, sigurna u svakom pogledu, okružena voljenima i uzbuđena da vidite šta je tačno oko krivine života. Sačekajte da ovo čujete”, dodala je Mineli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније