Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

22. 07. 2024. 22:19 >> 22:19

VJEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Putin u haljini, Bajden u kolicima, Tramp u zatvorskom kombinezonu – zajedno na modnoj pisti

Vječito željan da izazove burne reakcije, Ilon Mask je podijelio snimak generisan vještačkom inteligencijom u kom svjetski lideri šetaju modnom pistom u raznim odjevnim kombinacijama - Džo Bajden invalidskim kolicima, Tramp u narandžastom zatvorskom kombinezonu, Putin u haljini duginih boja.

„Krajnje je vrijeme za modnu reviju koju je osmislila vještačka inteligencija“, napisao je osnivač i direktor „Tesle“ i „Spejs Iksa“ uz snimak koji je pregledan više od 45 miliona puta.

Modnu reviju otvorio je papa Franja u bijeloj perjanoj jakni uz kaiš zlatne boje i palicom sa krstom na vrhu. Odmah za njim ruski predsjednik Vladimir Putin u „Luj Viton“ haljini duginih boja, a sljedeći je američki predsjednik Džo Bajden koji je u kolicima i nosi kamuflažno odjelo.

I sam Mask se našao u snimku. Isprva samo u toplesu šeta i tregerima u „x“ znaku, da bi se oko njega formiralo futurističko odjelo sa „Teslinim“ znakom. Bivši predsjednik SAD Donald Tramp je u narandžastom zatvorskom odijelu sa lisicama koje vise sa ruku.

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un je u trendi rep fazonu, kineski predsjednik Si Đingping nosi veselu crvenu toaletu sa printom medvjedića.

Osnivač i direktor „Mete“ i Maskov rival Mark Zakerberg šeta pistom u zelenom odjelu gušterske kože. Zanimljivo, bivši predsjednik SAD Barak Obama se prvo pojavljuje u „Matriks“ izdanju, a poslije toga u još desetak različitih kombinacija sa natpisom „nada“.

Tu je i potpredsjednica SAD Kamala Haris u smjeloj kombinaciji, a na suknji joj je ispisano „Haris 2024“ kao jasna poruka da je najvjerovatniji kandidat demokrata na predstojećim izborima.

Osim pomenutih, u snimku se još pojavljuju i Tim Kuk, Džastin Trido, Bil i Hilari Klinton, Narendra Modi, Džef Bezos, Berni Sanders, a kraj je rezervisan za osnivača „Majkrosofta“ Bila Gejtsa sa ekranom na kojem se odjednom pojavljuje plavi ekran smrti – očigledna aluzija na globalni prekid koji se prije nekoliko dana desio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније