Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Klix.ba ]

03. 07. 2024. 08:48 >> 08:48

BIVŠA SUPRUGA BENA AFLEKA

Dženifer Garner odustaje od uloge bračne savjetnice, postalo joj previše bolno

Glumica Dženifer Garner ne želi se baviti bračnim problemima bivšeg supruga Bena Afleka i njegove sadašnje supruge Dženifer Lopez.

 


Iako su Garner i Aflek viđeni skupa nedugo nakon njegove selidbe iz zajedničkog doma s Lopez, DailyMail navodi da je Garner donijela ovu odluku jer ne želi oživjeti bolna sjećanja koje je imala s Aflekom.

Izvor blizak Garner je za medije rekao kako je ona često pokušavala riješiti bračne probleme Bena Afleka i da joj je mnogo stalo do Dženifer Lopez.

"Dženifer Garner je na kraju došla do situacije gdje je rekla: 'Žao mi je, shvati ovo sam'. To je za nju počelo postajati previše bolno jer joj je vraćalo toliko sjećanja na njihov razvod", naveo je izvor.

Takođe, izvor je naveo da je tokom njihovog braka bilo toliko loših trenutaka, kada se Garner osjećala kao druga Lopez, iako Aflek i Lopez nisu razgovarali godinama nakon prekida zaruka 2004. godine.

"Dženifer Garner je otvorila svoj dom i svoj život Dženifer Lopez jer nije htjela živjeti u prošlosti. Stalo joj je do Lopez i do toga kako će to uticati na sve njih. Međutim, to nije njen cirkus i ona je završila s izigravanjem bračne savjetnice svom bivšem mužu i njegovoj ženi", naveo je izvor.

Inače, Garnerino povlačenje dolazi nekoliko dana nakon što su mediji otkrili da se njen vjerenik, biznismen Džon Miler (46) umorio od toga koliko je ona upletena u pokušaj spašavanja Aflekovog braka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније