Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

26. 06. 2024. 08:48 >> 08:48
Čitaj mi:

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠ

Marko Jarić zgrnuo 40 miliona dolara od NBA, a sada ima novi posao

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić tokom igranja u NBA ligi zaradio je 40 miliona dolara, a svoj bankovni račun uvećao četiri puta kroz privatne poslove.



Američka kompanija “WestPac Wealth Partners” je objavila da se njenom timu pridružio proslavljeni košarkaš, Marko Jarić. Kako se navodi, on će obavljati funkciju potpredsjednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport.

Naime, riječ je o kompaniji sa centralom u San Dijegu koja se bavi pružanjem finansijskih usluga odnosno savjetovanjem klijenata kako da upravljaju svojim novcem, posebno kada je riječ o penzionerskim danima. U fokusu su im preduzetnici, profesionalci u zdravstvu, kao i profesionalni sportisti zbog čega je i angažovanje Jarića logičan potez.

Kako se navodi u opisu, pomagaće „poslovnim liderima, profesionalnim sportistima i uspješnim profesionalcima iz industrije zabave da upravljaju, povećaju i zaštite svoje bogatstvo, kako bi mogli da imaju još veći uticaj na svoje zajednice i svijet“.

Informacija o dovođenju Jarića, kompanija je objavila na mreži Linkdin.

“Uzbuđeni smo da poželimo dobrodošlicu Marku Jariću u naš tim kao šef Divizije za zabavu i sport. Sa dinamičnom biografijom preduzetnika i veterana NBA lige u kojoj je proveo devet sezona, plus četiri godine u Evroligi, donosi bogato iskustvo i energiju u našu organizaciju. Spremite se za uzbudljive poduhvate pred nama”, navedeno je u objavi kompanije.

I Jarić je već na svom profilu na Linkdinu dodao informaciju da obavlja novu funkciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније