Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

24. 06. 2024. 07:42 >> 07:42
Čitaj mi:

SAVJETI

Četiri razloga zašto kupovina polovnog namještaja može biti odlična ideja

Ako razmišljate o nekom novom komadu namještaja, prije kupovine novog, razmislite o polovnom namještaju.

 


Ima mnogo dobrih razloga za odabir korišćenog namještaja, a ako se ste u nedoumici, možda se razuvjerite i date priliku buvljacima i oglasnicima, jer se tamo često zna naći pravo blago.

Ako pronađete stari komad namještaja koji iza sebe ima već koju godinu, a izgleda veoma dobro, znači da je veoma kvalitetan i da se odupro zubu vremena, piše Novi list.

Čak i ako se stilski kao takav ne uklapa u vaš interijer, razmislite o tome da mu podarite malo ljubavi restauracijom i završiti ćete sa komadom unikatnog i izuzetno kvalitetnog namještaja.

Ušteda novca i smanjenje otpada
Industrija namještaja je enormna, te je potrebno puno resursa da se napravi komad namještaja. Kupovinom polovnog namještaja, osim što utičete na smanjenje otpada, zasigurno ćete u puno slučajeva proći dosta jeftinije nego da kupujete novi komad u trgovini.

Takođe, nećete se morati boriti sa recikliranjem gomile kartona, stiropora i plastike!

Bez osjećaja krivnje
Kada nešto kupite a novo je, prema toj stvari imamo često osjećaj krivnje i bez obzira na to koliko se više ne uklapa u vaš prostor, teško će vam biti riješiti se takvog komada.

Kada kupujete stvari iz druge ruke, mnogo je vjerovatnije da ćete platiti fer cijenu, a ako se predomislite, moći ćete tu stvar prodati dalje po sličnoj cijeni.

Priča priču
Ono što je sigurno je to da polovni namještaj ima puno više osobnosti nego novi, i uvijek iza sebe ima neku zanimljivu priču. Zar nije zgodno da jedan mali stolić može biti iskra jednog sjajnog razgovora?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније