Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

18. 06. 2024. 08:55 >> 08:55
Čitaj mi:

DENZEL VAŠINGTON

Itan Hok ocijenio ko je „najbolji glumac njegove generacije“

Glumac Itan Hok dva puta je bio nominovan za Oskara za sporednu mušku ulogu, kao i dva puta za adaptirani scenario, ali na pitanje ko je najveći glumac njegove generacije bez ustručavanja ocjenuje - Denzel Vašington.

 


Razmišljajući o vremenu kada je sa Denzelom Vašingtonom radio na „Danu obuke“ („Training Day“) Antoana Fukue, Hok nije mogao da bude jasniji, prenosi Far Out Magazine.

„Kada se sve kaže i uradi, on je najveći glumac naše generacije“, izjavio je u emisiji Krisa Volasa na CNN.

 

Objasnio je zašto je izdvojio ovog dvostrukog dobitnika Oskara.

„To iskustvo i taj glas koji sam počeo da imam svaki dan, glumeći sa Denzelom, znate, njegova mašta je tako potpuna. Pretpostavljam da bi bilo zanimljivo vidjeti kako je Bejb Rut vezao cipele. Znate, on je razmišljao o tako nekim detaljima“, nastavio je.

 

 

Glumci su ponovo radili na rimejku filma „Sedmorica veličanstvenih“.

Hok je dodao da Vašington ima „ogromnu količinu energije i razmišljanja“ i da se to odražava u načinu na koji pristupa svom zanatu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније