Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

17. 06. 2024. 12:02 >> 12:02
Čitaj mi:

PRAVI SREĆNICI

Ova dva horoskopska znaka su apsolutni miljenici svemira

Iako je svaki horoskopski znak srećan na svoj način, ova dva horoskopska znaka imaju priliku živjeti zaista predivne živote.

 


Prema Pingleyju, Strijelac i Ribe su "miljenici" horoskopa zbog "njihovog planetarnog dostojanstva", prenosi Your Tango.

1. Ribe

Ribe, poznatije kao vidovnjaci i mađioničari su "miljenice svemira" jer su se prilagodile svim lekcijama vezanim za horoskop To ih čini uvijek spremnim, upućenim u sve i sposobnim za bilo kakve neprilike.

Venera je visoko pozicionirana u Ribama te je to razlog što u ovom znaku postoji određena doza magije. Ribe pružaju bezuslovnu ljubav, no samo ako su se prethodno dobro povezali i kliknuli s nekim. Njihova ljubav je iskrena i čista, to je ljubav koja oprašta, ljubazna je i spremna na žrtvu.

Ovim znakom u tradicionalnoj astrologiji vlada Jupiter, dok je Neptun njegov suvladar u modernoj astrologiji. Jupiter daje Ribama sreću koja im je potrebna za sve životne pobjede.
Vjera je takođe povezana s Jupiterom te će ovaj horoskopski znak biti prilično optimističan kad se radi o preprekama koje im se nađu na putu.

S druge strane ovog znaka je Djevica, kojom vlada Merkur, što Ribama pomaže da prave planove i razvijaju strpljenje za sve ono što ih čeka.


2. Strijelac

Strijelac je pionirski vatreni znak koji se ne boji probijati granice. Oni odražavaju ideale Jupitera, neprestano tražeći lični rast. To je znak koji predstavlja avanturu, putovanja i filozofiju s razlogom jer je cilj ovog znaka širenje, sticanje znanja i povezivanje.

Dio onoga što Strijelca čini omiljenim u svemiru je to što ovaj znak neće prihvatiti poraz. Uostalom, znak ispred njih je Škorpion, a onaj iza Jarac, dva uporna i ambiciozna znaka vođena postignućima. Škorpion je ratnik, dok je Jarac uporan kapetan.

U međuvremenu, Strijelac je usvojio njihove najbolje osobine što ga čini jedinstvenim i uspješnim horoskopskim znakom. Strijelac će za vrijeme poteškoća gledati prema naprijed. Oni znaju da mogu nadvladati sve jer imaju veliku vjeru u svemir i u sebe. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније