Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

14. 06. 2024. 16:55 >> 16:56

pogledajte spot

Ovo je zvanična pjesma Eura: Nižu se kritike slušalaca, a kako se vama čini?

Utakmicom Njemačke i Škotske večeras počinje Evropsko fudbalsko prvenstvo, a prije tri sedmice je predstavljena i zvanična pjesma koju izvode DJ sastav Meduza, OneRepublic i Leoni.

Italijanski DJ sastav, američki pop-rock bend i njemačka pop pjevačica udružili su se kako bi kreirali "himnu" ovogodišnjeg prvenstva. Pjesma nosi naziv "Fire", a na YouTubeu broji 1,5 miliona pregleda.

Ceremonija otvaranja održaće se večeras na Allians Areni, a juče je u Štutgartu održan "koncert otvaranja turnira" na kojem je nastupila i Leoni.

U decembru 2023. godine je objavljeno da su Meduza, OneRepublic i njemačka pjevačica Kim Petras izabrani za zvanične izvođače pjesme prvenstva, međutim, u martu 2024. objavljeno je da se Petras povukla iz produkcije.

Upravo nju je zamijenila Leoni, 26-godišnja pjevačica koja posljednjih godina osvaja top liste najslušanijih numera u Njemačkoj.

Uprkos slavnim imenima s kojima je sarađivala, zvanična himna Eura nije naišla na pozitivne reakcije slušalaca. Naime, ispod spota na YouTubeu su se nizale kritike, a posebno zbog skrivenog reklamiranja proizvoda u videu.

"Više izgleda kao reklama Coca Colu, Lidl i Axe", "Ova pjesma od jedva tri minuta ima više plasmana proizvoda nego Marvelovi filmovi", "Sviđaju mi se reklame u cijelom video zapisu. Ništa me ne motiviše više da gledam Euro nego vidjeti bočicu Axe spreja za tijelo u muzičkom videu", glasili su samo neki od komentara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније