Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

24. 05. 2024. 11:34 >> 11:35
Čitaj mi:

"OVAJ MODEL JE NAJGORI"

Mehaničar otkrio koji auto ne bi nikad imao

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Viktor Šek otkrio je pratiocima na TikToku koji automobil nikada ne bi preporučio za kupovinu, navodeći da je vozilo „gomila smeća”.


Šek tvrdi da ne bi preporučio nikome da kupi Nissanov proizvod, a njegov video prikazuje Nissan Rogue 2.5 iz 2019. godine.

Ističe da u ovom automobilu ne možete ništa da promijenite a da ne rastavite tonu drugih djelova. On je dodao da se neki djelovi ne mogu „odšrafiti pa čak ni servisirati“ zbog rasporeda skučenog motora automobila, prenosi BestLife.

Šek navodi da bi radije vozio karavan jer nema goreg vozila od Nissana. „Ovaj auto je šala, gomila smeća!“

Ovaj automehaničar vjeruje da se Nissan spušta na niži nivo kako bi podstakao kupce da kupuju električna vozila.

„Srećno sa servisom, pokvariće se čim izađete iz prodajnog mjesta“, dodao je on.

Pored toga, on sugeriše da vozači radije ulažu u Toiota vozilo jer ih neće iznevjeriti. U komentarima, mnogi vozači koji su nezadovoljni Nissanom su podijelili svoje priče, uključujući i zaposlenog u Nissanovom zastupstvu koji je otkrio da mijenjaju mjenjače kao što ljudi mijenjaju donji veš – svakodnevno.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније